Bergendal Amazonia Wellness Resort maakt doorstart

The content originally appeared on: De Ware Tijd Online

16/12/2021 10:03 – Sharon Singh

Kersten Hospitality doet er alles aan om Bergendal Resort haar oude glans terug te geven. Foto: Jean-Pierre Veira

BROKOPONDO – Na anderhalf jaar praktisch stil te hebben gelegen vanwege de Covid-19-pandemie maakt het toeristische oord Bergendal Amazonia Wellness Resort een herstart door. Het biedt actietarieven aan om mensen door de week naar de plek te trekken. “In het weekend is de bezetting al goed”, verklaart de 69-jarige Jean-Claude Rozanes, director of operations bij Bergendal.

In navolging van Hotel Krasnapolsky, dat wordt omgedoopt tot Radisson Hotel Paramaribo, pakt Kersten Hospitality ook haar toeristische oord aan. Rozanes is aangetrokken om de klus te klaren vanwege zijn expertise in deze branche. Hij zit ruim 42 jaar in het hospitality en hotelwezen. De buitenlander heeft de wereld rondgereisd om zijn baan uit te oefenen. Zo heeft hij gewerkt in Colombia, Brazili?, het Midden-Oosten en Europa.

E?n ding staat vast: Bergendal Amazonia Wellness Resort moet weer schitteren als vanouds. Te Bergendal worden daarom verschillende projecten uitgevoerd, zoals het bouwen van een eigen keuken bij het zwembad met bar, de canopy zipline opnieuw aanleggen en het opzetten van een wellnesscenter. Wat ook bijkomt is ‘catch and release‘ van vissen.

Het nieuwe managementteam van Bergendal Amazonia Wellness Resort staat te popelen om de projecten af te krijgen v??r januari 2022. Maar daarvoor, al op 20 december, is er wat te vieren. Bergendal bestaat op die dag dertien jaar. “Het is geen bigi yari, maar we zullen samen met het personeel een dankdienst hebben en genieten van een hapje en drankje”, deelt assistant operation manager Abigail Moor mee.

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina