COLUMN: Ik help Mark Rutte (want ik heb een goed geheugen)

admin

Het was dat het donderdag mijn jaardag was, en ik doorlopend gelukwensen aan het ontvangen was, waardoor ik niet live het debat in de Nederlandse Tweede Kamer over de formatieperikelen heb gevolgd. Ik zou dat anders gedaan hebben, met een grote schaal popcorn en rooie oortjes, continu verzuchtend: “Kijk, wij hebben het niet van vreemden geleerd”. Dit laatste is wat ik geregeld denk als ik sommige zaken in het voormalig moederland volg. In dit geval ging het over liegende politici, maar vooral over het geheugenverlies van machthebbers. Heel herkenbaar dus.
Next Post

President: 'Pasen tijd van hoop en vernieuwing'

Voor president Chandrikapersad Santokhi is Pasen een tijd van hoop en vernieuwing. In zijn paasboodschap benadrukte het staatshoofd te geloven in een betere toekomst voor de samenleving en het land. “De betere tijden zullen komen! Hebt u geduld. Samen zullen wij Suriname redden”, beloofde hij.