COLUMN: Bakru, ratten en ossen

admin

Het is maar een paar dagen vóór de laatste dag van het jaar, maar ik weet nog steeds niet of het traditioneel bombelloos wordt of dat ik mezelf verras door een stevige pagara af te schieten. Ik haat het om daags na het vuurwerkfestijn de rommel op te moeten ruimen (helemaal schoon wordt het nooit in één keer) en doorgaans huldig ik de mening dat het geld wel beter kan worden besteed, dan het letterlijk in rook te doen opgaan. Maar als die bombels bedoeld zijn om leba en bakru te verjagen, dan kan het zijn dat ik er deze keer flink aan toegeef. Want a yari ben lai nanga bakru. En van die hoofdbakru, Covid, zijn we nog enige tijd niet verlost. Stevig knalwerk zou zijn aftocht kunnen bespoedigen.
Next Post

Caribbean Travel - Cuba To Allow Fewer Flights From US, Three Caribbean Countries

Cuba says it will allow fewer flights from the United States and at least three other Caribbean countries beginning Jan. 1, 2021.