Bromfietser dodelijk aangereden aan Kwattaweg

The content originally appeared on: De Ware Tijd Online

21/12/2021 14:02 – Van onze redactie

PARAMARIBO – De vijftigjarige Sorinderkoemar Matadien is in de nacht van zondag op maandag overleden na te zijn aangereden door een personenauto aan de Kwattaweg. De poltie trof het slachtoffer in bewusteloze toestand aan op het wegdek. Een arts stelde de dood vast, waarna het lichaam voor obductie in beslag is genomen.

Volgens het voorlopige onderzoek reden de bromfiets en auto over de Kwattaweg vanuit de Derde Rijweg in de richting van de Vierde Rijweg. Ter hoogte van de Sietaweg sloeg Matadien rechtsaf zonder rekening te houden met het verkeer achter hem. De 22-jarige autobestuurder D.G. remde af, botste tegen een elektrische mast en reed vervolgens de bromfietser aan.

E?n van zijn drie mede-inzittenden werd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd voor medische behandeling. De autobestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd voor een schrijftest en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. D.G. is voorgeleid bij de hulpofficier van justitie. Zowel de bromfiets als auto is aanzienlijk beschadigd. De verkeersbarometer staat op 85 doden.

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina